Saved from Myllynparas.fi Site 7.8.2022
Mustikkarahkapiirakka

Mustikkarahkapiirakka
41 kommenttia
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
50 min
Sulata valmis Kauramurotaikina tai tee taikina itse: Sekoita ensin rasva, kerma ja muna. Lisää seokseen sokeri. Sekoita keskenään jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja lisää nämä taikinaan.
Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun (voit tehdä leivityksen myös kaurahiutaleilla) vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 10 min.
Sekoita rahkaseoksen ainekset. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle vadelmat ja rahkaseos. Jatka paistamista 20-30 min, kunnes piirakka on kauniin värinen.
VINKKI: Vaihteluna rahkan tilalle voit kokeilla Philadelphia-kevyttuorejuustoa (5 %) tms. tuorejuustoa. Juuston maku sopii hyvin marjojen kanssa.
In reply to Hei. Ohje vaikutti tosi by Anonymous (not verified)