Valmista herkulliset leivokset kätevästi valmiista piirakkataikinasta.

Leivosten suussa sulava makumaailma syntyy vadelmamelbasta, vaniljakreemistä ja suklaasta ja kaunis koristelu viimeistelee ihanan lopputuloksen!

Katso lisätiedot Valio vaniljakreemistä.

Ainekset 6-9 kpl koosta riippuen annosta

Pohja:
Vadelmamelba:
150
g
vadelmia
100
g
tomusokeria
1
rkl
vettä
limen mehua
Kypsälle pohjalle:
vadelmamelbaa
1
prk
Valion vaniljakreemiä
suklaata rouhittuna (esim. Daimia)
Koristeluun:
2
dl
kuohukermaa
2
tl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
marjoja, esimerkiksi mansikoita, vadelmia ja karhunvadelmia
rouhittua suklaata (esim. Daimia)
mintun lehtiä
pieniä suklaasydämiä

Ohje

  1. Sulata piirakkataikina paketin ohjeen mukaan. Painele sulanut piirakkataikina muffinipellin koloihin ohuehkoksi kerrokseksi. 

  2. Paista leivospohjia 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 10-15 min kauniin värisiksi. Jäähdytä hyvin.

  3. Täytä leivosten kolot vadelmamelballa, vaniljakreemillä ja rouhitulla suklaalla. 

  4. Vatkaa kermavaahto ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla.

  5. Pursota leivosten päälle kermavaahtoa. 

  6. Koristele marjoilla, suklaarouheella, mintulla ja suklaasydämillä.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.