Haettu sivustolta 14.10.2024 Vaniljaiset marja-suklaaleivokset Vaniljaiset marja-suklaaleivokset Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 40 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Valmista herkulliset leivokset kätevästi valmiista piirakkataikinasta. Leivosten suussa sulava makumaailma syntyy vadelmamelbasta, vaniljakreemistä ja suklaasta ja kaunis koristelu viimeistelee ihanan lopputuloksen! Katso lisätiedot Valio vaniljakreemistä. Ainekset 6-9 kpl koosta riippuen annosta Pohja: 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makeaa (380 g) Vadelmamelba: 150 g vadelmia 100 g tomusokeria 1 rkl vettä limen mehua Kypsälle pohjalle: vadelmamelbaa 1 prk Valion vaniljakreemiä suklaata rouhittuna (esim. Daimia) Koristeluun: 2 dl kuohukermaa 2 tl sokeria 1 tl vaniljasokeria marjoja, esimerkiksi mansikoita, vadelmia ja karhunvadelmia rouhittua suklaata (esim. Daimia) mintun lehtiä pieniä suklaasydämiä Ohje Sulata piirakkataikina paketin ohjeen mukaan. Painele sulanut piirakkataikina muffinipellin koloihin ohuehkoksi kerrokseksi. Paista leivospohjia 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 10-15 min kauniin värisiksi. Jäähdytä hyvin. Täytä leivosten kolot vadelmamelballa, vaniljakreemillä ja rouhitulla suklaalla. Vatkaa kermavaahto ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Pursota leivosten päälle kermavaahtoa. Koristele marjoilla, suklaarouheella, mintulla ja suklaasydämillä. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Vaahtokarkki-suklaamousseleivokset Kuva Masariinit kauramurotaikinasta Kuva Kauraisat mustaherukka-tartaletit Leivokset ja browniet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Pannulasagne Uusi Sipulipiirakka ja vaahdotettua fetaa Uusi Airfryer-makaronilaatikko Leivitetyt broilerin fileet airfryer-laitteella
Kommentteja ja keskustelua