Helpot Ananasleivokset

Myllyn Paras
30 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Helppo tapa tehdä leivonnaisia itse on käyttää valmista lehtevää voitaikinaa.
  • Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt neliöksi, voitele, koristele raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle voi-sokerissa paistettu ananasrengas.
  • Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä ananasrenkaan lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
1iso tlksäilykeananasrenkaita tai tuoretta ananasta renkaina (10 regasta)
30gvoita
3rklfariinisokeria
Lisäksi:
sitruuna- ja/tai kinuskijäätelöä

Valmistusohje

Paista ananasrenkaat nopeasti fariinisokeri-voiseoksessa pannulla molemmin puolin. Jaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi ja laita jokaiselle neliölle voi-sokeriseoksessa paistettu ananasviipale. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. kauniin värisiksi.

Vaihtelua saat laittamalla ananasviipaleiden alle hieman sitruunatuore- tai sinihomejuustoa. Sihtaa kypsien leivosten päälle hiukan tomusokeria. Tarjoile kuumana kylmän jäätelön tai aromaattisesti maustetun kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)