Helpot Ananasleivokset

Myllyn Paras

Helppo tapa tehdä leivonnaisia itse on käyttää valmista lehtevää voitaikinaa.

Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt neliöksi, voitele, koristele
raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle voi-sokerissa
paistettu ananasrengas.

Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä ananasrenkaan lisäksi nokareen
juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
1iso tlksäilykeananasrenkaita tai tuoretta ananasta renkaina (10 regasta)
30gvoita
3rklfariinisokeria
Lisäksi:
sitruuna- ja/tai kinuskijäätelöä

Valmistusohje

Paista ananasrenkaat nopeasti fariinisokeri-voiseoksessa pannulla molemmin
puolin.

Jaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille
leivinpaperin päälle väljästi ja laita jokaiselle neliölle voi-sokeriseoksessa
paistettu ananasviipale. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
kauniin värisiksi.

Vaihtelua saat laittamalla ananasviipaleiden alle hieman sitruunatuore- tai
sinihomejuustoa.

Sihtaa kypsien leivosten päälle hiukan tomusokeria. Tarjoile kuumana kylmän
jäätelön tai aromaattisesti maustetun kermavaahdon tai vaniljakastikkeen
kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)