Gratinoidut kalapullat

Myllyn Paras
3-4:lle
n.300geineskalapullia
300gpakastepinaattia (2 pakettia tai pussia)
1dljuustoraastetta
Kastike:
2rklpullomargariinia tai juoksevaa hunajaa
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlruokakermaa tai vastaavaa
2dlmaitoa
ripaus suolaa ja valkopippuria
1-1½dlhienonnttua tilliä
(2-4rklKallen kaviaaria)

Valmistusohje

Valmista ensin kastike. Mittaa rasva ja jauhot kattilaan, sekoita ja anna kiehahtaa, mutta älä ruskista. Lisää ruokakerma ja maito ja vatkaa hyvin sekaisin. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen runsaat 5 minuuttia. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tillillä ja halutessasi Kallen kaviaarilla. Jätä silloin suola pois, koska kaviaari on hyvin suolaista. Levitä vähän sulanut pinaatti voideltuun uunivuokaan ja mausta mustapippurilla. Levitä päälle kalapullat. Kaada niiden päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi uunin keskiosassa 8-10 minuuttia 250-asteessa. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita tai riisiä ja kuumennettuja pakasteminiporkkanoita.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)