Makaronilaatikko Muffinivuoissa

Makaronilaatikko Muffinivuoissa

Voit valmistaa makaronilaatikon muffinivuokiin, esim. silikonisiin tai voideltuihin annosvuokiin. Voit myös käyttää ihan perinteisiä paperisia vuokia, laita niitä 2 päällekkäin ja tarjoile kuumina annoksina. Tai kun annosmakaronilaatikot ovat jäähtyneet, kumoa ne tarjoilulautasille ja koristele hienosti "torni"-tyyliin, saat oikeat gourmet-annokset! Jauhelihan tilalla voi olla kanaa, kalaa tai kasviksia.

noin 4-6:lle, 8-16 annosta riippuen muffini- tai paistosvuokien koosta
5-6dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
400gjauhelihaa
1iso sipuli
1-2tlsuolaa
1tlcurrya
½tlvalkopippuria
3munaa
7dl(laktoositonta) maitoa tai lihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Sekoita jauhelihaseos ja keitetyt makaronit. Voitele muffinivuoat (jos käytät paperisia vuokia, laita niitä 2 päällekkäin) ja jaa seos vuokiin, älä laita ihan täyteen. Sekoita munat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 45 min-1 tunti vuokien koosta, materiaalista ja paksuudesta riippuen. 

VINKKI: Laktoosittoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)