Makaronilaatikko Muffinivuoissa

1 t , josta valmisteluaika 15 min
- Voit valmistaa makaronilaatikon muffinivuokiin, esim. silikonisiin tai voideltuihin annosvuokiin.
- Voit myös käyttää ihan perinteisiä paperisia vuokia, laita niitä 2 päällekkäin ja tarjoile kuumina annoksina.
- Tai kun annosmakaronilaatikot ovat jäähtyneet, kumoa ne tarjoilulautasille ja koristele hienosti "torni"-tyyliin, saat oikeat gourmet-annokset!
- Jauhelihan tilalla voi olla kanaa, kalaa tai kasviksia.
noin 4-6:lle, 8-16 annosta riippuen muffini- tai paistosvuokien koosta
5-6 | dl | Myllyn Paras Makaronia |
tai Tumma Makaronia | ||
tai Kaura Makaronia | ||
400 | g | jauhelihaa |
1 | iso sipuli | |
1-2 | tl | suolaa |
1 | tl | currya |
½ | tl | valkopippuria |
3 | munaa | |
7 | dl | (laktoositonta) maitoa tai lihalientä |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Sekoita jauhelihaseos ja keitetyt makaronit. Voitele muffinivuoat (jos käytät paperisia vuokia, laita niitä 2 päällekkäin) ja jaa seos vuokiin, älä laita ihan täyteen. Sekoita munat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokiin.
-
Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 45 min-1 tunti vuokien koosta, materiaalista ja paksuudesta riippuen.
VINKKI: Laktoosittoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.
Kommentoi reseptiä