Ainekset 2:lle annosta

500
g
ruodotonta lohifileetä
6
rkl
oliiviöljyä
1
dl
sipulinvarsia tai ruohosipulia
3
purkkisardiinia valutettuina jos haluaa
3
rkl
persiljaa silputtuna
2
isoa valkosipulinkynttä raastettuna
tl
raastettua sitruunankuorta
1
iso muna
Kapris-persiljakastike:
1
dl
hyvää oliiviöljyä
6
rkl
kapriksia
6
rkl
sileälehtistä persiljaa silputtuna
6
sardellifileetä silputtuna
puolen sitruunan mehu
1
iso valkosipulinkynsi

Ohje

  1. Suolaa ja pippuroi lohifilee ja kypsytä hellävaraisesti öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä missään tapauksessa paista! Anna jäähtyä. 

  2. Murenna jäähtynyt kala kulhoon ja sekoita mukaan jauhot, 1,5 dl korppujauhoja, sipulisilppu, persilja, valkosipuli ja sitruunankuori ja sardiinit. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää muna ja sekoita. 

  3. Muotoile kuudeksi pihviksi. Pyöräytä pihvit lopuissa korppujauhoissa, painele ne pihvien pintaan ja paista oliiviöljyssä keskilämmöllä kunnes kullanruskeita ja pinnaltaan rapeita. Tarjoa kapris-persiljakastikkeen kera.

  4. Kapris-persiljakastike: Tee aineksista tehosekoittimessa tai huhmaressa kastike. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Resepti:
Sikke

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.