Fishcakes eli kalakakkusia kahdelle

Fishcakes eli kalakakkusia kahdelle
2:lle
500gruodotonta lohifileetä
6rkloliiviöljyä
1dlsipulinvarsia tai ruohosipulia
3purkkisardiinia valutettuina jos haluaa
3rklpersiljaa silputtuna
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2isoa valkosipulinkynttä raastettuna
tlraastettua sitruunankuorta
dlMyllyn Paras Korppujauhoja + 1 dl leivitykseen
1iso muna
Kapris-persiljakastike:
1dlhyvää oliiviöljyä
6rklkapriksia
6rklsileälehtistä persiljaa silputtuna
6sardellifileetä silputtuna
puolen sitruunan mehu
1iso valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Suolaa ja pippuroi lohifilee ja kypsytä hellävaraisesti öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä missään tapauksessa paista! Anna jäähtyä.  Murenna jäähtynyt kala kulhoon ja sekoita mukaan jauhot, 1,5 dl korppujauhoja, sipulisilppu, persilja, valkosipuli ja sitruunankuori ja sardiinit. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää muna ja sekoita.  Muotoile kuudeksi pihviksi. Pyöräytä pihvit lopuissa korppujauhoissa, painele ne pihvien pintaan ja paista oliiviöljyssä keskilämmöllä kunnes kullanruskeita ja pinnaltaan rapeita. Tarjoa kapris-persiljakastikkeen kera. Kapris-persiljakastike: Tee aineksista tehosekoittimessa tai huhmaressa kastike. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Resepti:
Sikke

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)