Ota sydämen, tähden tai kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä sydämiä, tähtiä tai kuita. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi sydämiin chiliä, tähtiin unikonsiemeniä ja kuihin kuminaa. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
TÄYTE 1:
Sulata suklaa tilkkaan kermaa varovasti, älä keitä. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi.
Täytä halkaistut sydämet moussella, ripottele moussen päälle suolapähkinärouhetta.
TÄYTE 2:
Halkaise avokado ja koverra sen sisus irti, valuta päälle sitruunamehua. Hienonna avokado sauvasekoittimella tai haarukalla ja sekoita yhteen ranskankerman kanssa. Mausta.
Täytä halkaistut tähdet.
TÄYTE 3:
Laita kuiden väliin teelusikallinen viikunahilloa ja siivu homejuustoa.