Ainekset 4-6:lle annosta

2
rkl
öljyä
n.400
g
broilerin fileesuikaleita
1
punasipuli
4
valkosipulinkynttä
6
dl
vettä
2-3
rkl
vihreää tai rucola-pestokastiketta
n.2½
dl
kolmen juuston ruokakermaa (tai kermaa + juustoa)
1-2
paprikaa (punainen)
parmesaanijuustoraastetta
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Paista fileesuikaleet, viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja pestokastike.

  2. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja suikaloitu paprika ja anna kypsyä vielä 2-3 min.

  3. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta. 

VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA: Possu-Pestopastaa, korvaa broileri possulla, Lohi-Pestopastaa, korvaa broileri lohella. Kasvis-Pestopastaa saat kun korvaat broilerin porkkanalla ja parsakaalilla tai soijalla tai tofulla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

21 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.