Broileri-Pestopasta

Broileri-Pestopasta
4-6:lle
2rklöljyä
n.400gbroilerin fileesuikaleita
1punasipuli
4valkosipulinkynttä
6dlvettä
2-3rklvihreää tai rucola-pestokastiketta
n.5dlMyllyn Paras Pestopastaa
n.2½dlkolmen juuston ruokakermaa (tai kermaa + juustoa)
1-2paprikaa (punainen)
parmesaanijuustoraastetta
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista fileesuikaleet, viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja pestokastike. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja suikaloitu paprika ja anna kypsyä vielä 2-3 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta. 

VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA: Possu-Pestopastaa, korvaa broileri possulla Lohi-Pestopastaa, korvaa broileri lohella Kasvis-Pestopastaa, korvaa broileri porkkanalla ja parsakaalilla, myös soija tai tofu sopii Feta-Pestopastaa, korvaa broileri feta-kuutioilla, lisää vasta lopuksi

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Todella hyvää- lisäsin vielä kanaliemikuution ja parsan kukintoja
Meneekö reseptiin todella 8.5 dl nestettä? Eikö pastasta tule keittoa? Muutoin kuulostaa todella herkulliselta.
Pasta imee nestettä runsaasti. Kerma myös saostaa kastiketta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvää ja helppoa!
Todella herkullinen resepti!
Ihan ok, sanoisin. -tyttökokki