Broileri-Pestopasta

20 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6:lle
2 | rkl | öljyä |
n.400 | g | broilerin fileesuikaleita |
1 | punasipuli | |
4 | valkosipulinkynttä | |
6 | dl | vettä |
2-3 | rkl | vihreää tai rucola-pestokastiketta |
n.5 | dl | Myllyn Paras Pestopastaa |
n.2½ | dl | kolmen juuston ruokakermaa (tai kermaa + juustoa) |
1-2 | paprikaa (punainen) | |
parmesaanijuustoraastetta | ||
tuoretta basilikaa |
Valmistusohje
-
Paista fileesuikaleet, viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja pestokastike.
-
Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja suikaloitu paprika ja anna kypsyä vielä 2-3 min.
-
Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.
VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA: Possu-Pestopastaa, korvaa broileri possulla, Lohi-Pestopastaa, korvaa broileri lohella. Kasvis-Pestopastaa saat kun korvaat broilerin porkkanalla ja parsakaalilla tai soijalla tai tofulla.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (8)
Helppoa ja erittäin hyvää! Itse lisäsin vielä yhden chilin sekaan ekstramakua tuomaan.
Erinomainen ruoka varsinkin kun jättää punasipulin pois. Lasten ehdoton suosikki. Nopea valmistaa.
Todella hyvää- lisäsin vielä kanaliemikuution ja parsan kukintoja
Meneekö reseptiin todella 8.5 dl nestettä? Eikö pastasta tule keittoa? Muutoin kuulostaa todella herkulliselta.
Hyvää ja helppoa!
Todella herkullinen resepti!
Ihan ok, sanoisin. -tyttökokki
Kommentoi reseptiä