Keitä makaronit kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Kypsennä pannulla fileesuikaleet ja lisää joukkoon suikaloitu sipuli. Mausta lämmin seos currytahnalla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Siirrä pannu liedeltä ja lisää suikaloitu paprika ja valutetut makaronit. Sekoita munat ja maito ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Kaada munaseos pannuun ja vedä massaa puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hieman hyytyy. Anna hyytyä hiljalleen kannen alla liedellä.
Kun munakas on pinnalta vielä hieman kostea, valuta se leivinpaperoidulle uunipellille. Nosta hetkeksi kuumaan uuniin grillivastusten alle, kunnes se saa pinnalta kauniin värin. Voit myös gratinoida munakkaan suoraan pannulla, kunhan siinä on vain uuninkestävä kädensija. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile salaatin kanssa.
VINKKI: Kokeile myös Keltaisella Sydän Makaronilla tai Täysjyvä Fusillilla.