Ainekset 6–8 annosta

Täyte:
200
g
ranskankermaa tai smetanaa
2
kananmunaa
½
tl
punaista chilirouhetta
½ -1
tl
suolaa
2
rkl
jyväsinappia tai 1 rkl sinappia
½
ruukkua
persiljaa silputtuna
100
g
sian lämminsavusivua kuutioina
1
sipuli silputtuna
400
g
hapankaalia
200
g
bratwurstia
1
tl
juoksevaa hunajaa
½
ruukkua
salviaa

Ohje

  1. Ota piirastaikina huoneenlämpöön sulamaan. Sekoita kulhossa ranskankerma tai smetana, kananmunat, mausteet, sinappi, persiljasilppu, sian lämminsavukuutiot, sipuli ja hapankaali.

  2. Painele sulanut, huoneenlämpöinen taikina piirasvuoan (ø 23 cm, reuna 5 cm) pohjalle ja reunaan. Kaada hapankaalitäyte pohjan päälle vuokaan, asettele bratwurstit päälle, valuta hunajaraidat ja ripottele salvian lehdet pinnalle.

  3. Paista uunissa 160 asteessa alatasolla tai uunin pohjalla ylösalaisin käännetyn uuniritilän päällä noin 60 minuuttia. Nauti lämpimänä esim. kylmän maidon tai oluen kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.