Bratwursti-hapankaalipiiras

Bratwursti-hapankaalipiiras
6–8 annosta
1kplMyllyn Paras Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina (400 g)
200granskankermaa tai smetanaa
2kananmunaa
½ tlpunaista chilirouhetta
½ -1tlsuolaa
2rkljyväsinappia tai 1 rkl sinappia
½ruukkuapersiljaa silputtuna
100gsian lämminsavusivua kuutioina
1sipuli silputtuna
400ghapankaalia
200gbratwurstia
1tljuoksevaa hunajaa
½ruukkuasalviaa

Valmistusohje

Ota piirastaikina huoneenlämpöön sulamaan. Sekoita kulhossa ranskankerma tai smetana, kananmunat, mausteet, sinappi, persiljasilppu, sian lämminsavukuutiot, sipuli ja hapankaali.

Painele sulanut, huoneenlämpöinen taikina piirasvuoan (ø 23 cm, reuna 5 cm) pohjalle ja reunaan. Kaada hapankaalitäyte pohjan päälle vuokaan, asettele bratwurstit päälle, valuta hunajaraidat ja ripottele salvian lehdet pinnalle.

Paista uunissa 160 asteessa alatasolla tai uunin pohjalla ylösalaisin käännetyn uuniritilän päällä noin 60 minuuttia. Nauti lämpimänä esim. kylmän maidon tai oluen kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)