Kauli lehtitaikinalevyt hieman pidemmiksi tai paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä puolet pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti kauttaaltaan taikinalevyille (n. 2–3 rkl/taikinalevy), ripottele päälle maustetta.
Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi.
Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-17 minuuttia kauniin värisiksi ja kypsiksi.
Itse olen tehnyt näitä tulisella punaisella pestolla (pesto arrabiata) täytettyinä, ja tosi hyviä tuli! Sopivat opiskelijabudjetillakin elävälle. :) Jos on rahoissaan, voi reseptiin vielä lisätä mozzarellajuustoa rullien sisälle.