Kinkku-homejuustowienerit

Kinkku-homejuustowienerit
30 min, josta valmisteluaika 10 min

Kinkulla ja homejuustolla täytetyt wienerit ovat ihania. Ne on myös helppo ja nopea valmistaa. Voit itse päättää minkä mallisia wienereitä haluat tehdä. Nämä wienerit ovat melko isoja. Voit tehdä myös puolet pienempiä halutessasi.

5-10 kpl
1pktMyllyn Paras Wienertaikinaa (500 g)
150gkinkkurouhetta
40gsinihomejuustoa
mustapippuria myllystä
Voiteluun:
1kananmuna

Valmistusohje

  1. Ota wiener-taikina sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Laita taikinalevyt vieretysten työlaudalle.

  2. Sekoita kinkkurouheen joukkoon murustettu sinihomejuusto ja mustapippuria myllystä.

  3. Jaa taikinalevy kahteen osaan tai valmista wienerit yhdestä kokonaisesta levystä. Leikkaa puolesta levystä suikaleita veitsellä tai taikinapyörällä keskeltä reunaan päin. Laita leikkaamattomalle puolelle kinkku-homejuustotäytettä ja käännä suikaleet täytteiden päälle siten, että käännät reunat levyn alle.

  4. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  5. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)