Ainekset uunipellillinen annosta

1
dl
pähkinärouhetta
1
rkl
persiljaa
1
rkl
rakuunaa
1-2
tl
fenkolia tai anista
2
tl
yrttisuolaa
2
dl
kiehuvaa vettä
3
rkl
hunajaa
2
munaa
½
dl
öljyä

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kiehuva vesi, johon hunaja on liuotettu ja sekoita taikinaksi. Sekoita taikinaan munat ja öljy.

  2. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja levitä tasaiseksi pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele pinnalle runsaasti kauraleseitä. Vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.