Ainekset 4:lle annosta

400
g
hauki- tai kirjolohifileitä
1
dl
ruokakermaa
1 vaalea leipäpala, josta on kuoret poistettu
1
muna
1
tl
suolaa
valkopippuria
1
dl
tilli-ruohosipulisilppua

Ohje

  1. Sekoita korppujauhot tai paloiteltu leipäpala kerman joukkoon ja anna turvota hetki. Leikkaa kala parin cm:n paloiksi ja jauha hienoksi monitoimikoneessa. Lisää leipäseos, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.

  2. Kun teet kalamureketta, pidä raaka-aineet kylminä. Muotoile kylmässä vedessä kostutetuin käsin 8-10 tasakokoista pihviä. Paista ne vähässä rasvassa pinnoitetussa lettu- tai paistinpannussa n. 3 min kummaltakin puolelta.

  3. Kalamurekepihvien kanssa maistuvat keitetyt perunat tai esim. Myllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisi -suurimot ja kasvikset. Kastikkeeksi sopii tillillä ja ruohosipulilla maustettu ja sitruunamehulla terävöitetty kermaviili.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.