Vihertävät kalamurekepihvit

Myllyn Paras
4:lle
400ghauki- tai kirjolohifileitä
1dlruokakermaa
2-3rklMyllyn Paras Korppujauhoja TAI
1 vaalea leipäpala, josta on kuoret poistettu
1muna
1tlsuolaa
valkopippuria
1dltilli-ruohosipulisilppua

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot tai paloiteltu leipäpala kerman joukkoon ja anna turvota hetki. Leikkaa kala parin cm:n paloiksi ja jauha hienoksi monitoimikoneessa. Lisää leipäseos, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Kun teet kalamureketta, pidä raaka-aineet kylminä. Muotoile kylmässä vedessä kostutetuin käsin 8-10 tasakokoista pihviä. Paista ne vähässä rasvassa pinnoitetussa lettu- tai paistinpannussa n. 3 min kummaltakin puolelta.

Kalamurekepihvien kanssa maistuvat keitetyt perunat tai esim. Myllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisi -suurimot ja kasvikset. Kastikkeeksi sopii tillillä ja ruohosipulilla maustettu ja sitruunamehulla terävöitetty kermaviili.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)