Uunilohta ja currylla maustettua kurkkuriisiä

Myllyn Paras
4-5:lle
600-700gfilee tai pala kirjolohta tai lohta
tlsuolaa
valko- tai mustapippuria myllystä
½-1kesäkurpitsa
4sipulia
rypsiöljyä
Lisäkeriisi:
8dlvettä
3dlMyllyn Paras Basmati Riisiä
½tlsuolaa
½kurkku
1tlktuorejuustoa (200 g)
1tlcurrya

Valmistusohje

Nosta kala leivinpaperin päälle uunipannulle ja mausta. Leikkaa kesäkurpitsa ja sipuli alle puolen sentin viipaleiksi ja levitä ne kalan viereen. pirskota päälle vähän öljyä ja mausta. Kypsennä uunin keskiosassa 180 asteessa 25-30 minuuttia kalan paksuudesta riippuen. Tarjoa currylla maustetun basmatiriisin kera. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta kurkku riisin kiehuessa. Kun riisin on kypsä, lisää heti joukkoon raastettu kurkku, tuorejuusto ja curry. Sekoita ja anna kuumentua. Kurkku saa jäädä rapeaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)