vettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1-2
ps
pakastepinaattia (150-300 g)
1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta (rasvaa 5-10%)
ripaus muskottia
suolaa
vähän valkopippuria myllystä
300-400
g
silakkafileitä
(tilliä)
Ohje
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää fondi, jäiset pakastevihannekset ja Keltainen Sydänmakaroni tai pakasteperunakuutiot. Keitä 7 minuuttia. Leikkaa silakkafileet poikittain 3-4 osaan.
Kun kasvikset ja pasta ovat lähes kypsiä, lisää pinaatti ja ruokakerma. Mausta muskotilla ja valkopippurilla. Tarkista maku. Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää silakkapalat keittoon, kuumenna, mutta älä keitä etteivät kalapalat hajoa. Anna hautua muutama minuutti kannen alla. Ripottele pinnalle tilliä.
Kommentteja ja keskustelua