Ainekset 4:lle annosta

1
ps
pakastepurjorenkaita
1
ps
pakasteporkkanakuutioita
TAI 1 pss pakasteperunakuutioita
n.1
l
vettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1-2
ps
pakastepinaattia (150-300 g)
1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta (rasvaa 5-10%)
ripaus muskottia
suolaa
vähän valkopippuria myllystä
300-400
g
silakkafileitä
(tilliä)

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää fondi, jäiset pakastevihannekset ja Keltainen Sydänmakaroni tai pakasteperunakuutiot. Keitä 7 minuuttia. Leikkaa silakkafileet poikittain 3-4 osaan.

  2. Kun kasvikset ja pasta ovat lähes kypsiä, lisää pinaatti ja ruokakerma. Mausta muskotilla ja valkopippurilla. Tarkista maku. Kuumenna kiehuvaksi.

  3. Lisää silakkapalat keittoon, kuumenna, mutta älä keitä etteivät kalapalat hajoa. Anna hautua muutama minuutti kannen alla. Ripottele pinnalle tilliä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.