Vihertävä silakkakeitto

Myllyn Paras
4:lle
1pspakastepurjorenkaita
1pspakasteporkkanakuutioita
1-2dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
TAI 1 pss pakasteperunakuutioita
n.1lvettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1-2pspakastepinaattia (150-300 g)
1dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta (rasvaa 5-10%)
ripaus muskottia
suolaa
vähän valkopippuria myllystä
300-400gsilakkafileitä
(tilliä)

Valmistusohje

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää fondi, jäiset pakastevihannekset ja Keltainen Sydänmakaroni tai pakasteperunakuutiot. Keitä 7 minuuttia. Leikkaa silakkafileet poikittain 3-4 osaan.

Kun kasvikset ja pasta ovat lähes kypsiä, lisää pinaatti ja ruokakerma. Mausta muskotilla ja valkopippurilla. Tarkista maku. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää silakkapalat keittoon, kuumenna, mutta älä keitä etteivät kalapalat hajoa. Anna hautua muutama minuutti kannen alla. Ripottele pinnalle tilliä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)