Savukinkku-Minestronekeitto

Savukinkku-Minestronekeitto

Minestronekeittoon ainekset laitetaan ohuina suikaleina ja myös spagetti on suikaleen näköistä eli lyhyttä pätkäspagettia. Helpoimmalla pääsee, jos käyttää pakastejuuressuikaleita. Älä keitä liikaa (mössöksi). Savukinkku suikaleina tuo keittoon ruokaisuutta, kalan ystävät voivat käyttää keittoon savukalaa.

noin 6:lle
2-3rklöljyä
1iso sipuli
1porkkana suikaleina
1sellerinvarsi suikaleina
n.5valkosipulinkynttä hienonnettuna
1lvettä
2kasvisliemikuutiota (tai 2 rkl kasvisfondia)
2tlkpaseerattua tomaattia (tai murskaa n. 400 g)
1tlmustapippuria
n.4dl
400gsavupalvikinkkua suikaleina
1paprika suikaleina
1maustekurkku suikaleina
1rklbasilikaa tai oreganoa

Valmistusohje

Kuullota purjosipuli-, porkkana- ja sellerisuikaleet öljyssä. Voit käyttää myös pussillisen pakastejuuressuikaleita. Lisää neste, paseerattu tomaatti ja mausteet ja anna kiehahtaa. Lisää kiehuvaan keittopohjaan tummat spagetit ja palvikinkkusuikaleet ja anna kiehua n. 6 min. Lisää viimeiseksi paprika ja maustekurkku suikaleina sekä mausta tuoreella tai kuivatulla basilikalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvää.