Vegaanin helpot kasvisnyytit

kasvisnyytit
35 min, josta valmisteluaika 15 min

Vegaanisen maukkaat kasvisnyytit ovat Anette Simoskan eli vuoden 2019 Piparinleivonnan nuorten sarjan SM-voittajan ja Someleipurit2020-mestarin käsialaa. Yksinkertaiset nyytit ovat täydellinen tarjottava iltapalaksi tai yllätysvieraille, sillä nämä Myllyn Paras Torttutaikinasta käärityt herkut ovat valmiita vain hieman reilussa puolituntisessa.

n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä
Täytteet:
1kgporkkanoita
1kgkesäkurpitsaa
1dlmargariinia
1dlfariinisokeria

Valmistusohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen leivontaa.

  2. Lämmitä uuni 225 °C asteeseen.

  3. Pese, kuori ja raasta kasvikset. Sekoita joukkoon margariini ja fariinisokeri.

  4. Kypsennä raasteseosta kevyesti pannulla, miedolla lämmöllä.

  5. Leikkaa taikinasta neliöitä ja venytä niitä kevyesti ympyrän muotoon.

  6. Täytä nyytit paistetulla kasvisraasteella ja rypytä kiinni haluamallasi tavalla.

  7. Paista uunissa noin 10–15 minuuttia.

  8. Anna nyyttien hetki jäähtyä ja nauti.

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2020 Anette Simoska

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)