Ainekset 48 kpl annosta

Täyte:
200
g
chili(pippuri)tuorejuustoa
2
paprikaa
(1
chilipalko)
1
tl
chilijauhetta
1-2
rkl
basilikaa tms. yrttimaustetta

Ohje

  1. Huuhdo paprikat ja chili ja poista kanta sekä siemenet. Leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi ja edelleen pieneksi silpuksi.

  2. Kauli sulaneita Torttu- tai Voitaikinalevyjä hieman pidemmiksi.

  3. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti taikinalevyille, 2-3 rkl/taikinalevy. Ripottele päälle paprika-chilisilppu ja mausteet. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla) ja nipistä hyvin rullan saumakohta kiinni kostutetuin sormin. Jätä rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi jähmettymään.

  4. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja nosta ne joko sellaisenaan leivinpaperoidulle uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-13 min tai kunnes kiepit ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.