Värikäs broilerikeitto

Värikäs broilerikeitto

Keittoruoalla saat vatsaan lämmintä ruokaa, joka täyttää mukavasti. Keiton jälkeen ei ole niin raskas olo kuin raskaan pihviaterian jälkeen. Tässä keittoon on käytetty broilerisuikaleita, valitse mieluiten marinoimattomia suikaleita ja mausta keitto itse. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä ja kuumenna nopeasti.

4:lle
1lvettä
1-2kanaliemikuutiota tai 1 rkl fondia
300gbroilerinsuikaleita
2porkkanaa
2-3perunaa
1keskikokoinen purjo suikaleina
1dl
1-2pspaprikaa suikaleina (n. 200 g)
1pspakastemaissia (n. 200 g)
ripaus suolaa
yrttisekoitusta
silputtua persiljaa

Valmistusohje

Kuutioi kuoritut perunat ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se fondilla tai kuutiolla, lisää veteen perunat. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja suikaloi se. Lisää liemeen porkkana-, purjo- ja broilerisuikaleet. Kypsennä 10 min ja lisää pasta. Keitä n. 6 minuuttia. Lisää lopuksi paprikasuikaleet ja maissi. Mausta ja tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä. Sekoita joukkoon silputtua persiljaa ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)