• Keittoruoalla saat vatsaan lämmintä ruokaa, joka täyttää mukavasti.
  • Keiton jälkeen ei ole niin raskas olo kuin raskaan pihviaterian jälkeen.
  • Tässä keittoon on käytetty broilerisuikaleita, valitse mieluiten marinoimattomia suikaleita ja mausta keitto itse.
  • Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä ja kuumenna nopeasti.

Ainekset 4:lle annosta

1
l
vettä
1-2
kanaliemikuutiota tai 1 rkl fondia
300
g
broilerinsuikaleita
2
porkkanaa
2-3
perunaa
1
keskikokoinen purjo suikaleina
1-2
paprikaa suikaleina (n. 200 g)
1
ps
pakastemaissia (n. 200 g)
ripaus suolaa
yrttisekoitusta
silputtua persiljaa

Ohje

  1. Kuutioi kuoritut perunat ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se fondilla tai kuutiolla, lisää veteen perunat. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja suikaloi se. Lisää liemeen porkkana-, purjo- ja kypsennetyt broilerisuikaleet. Kypsennä 10 min ja lisää pasta. Keitä n. 6 minuuttia.

  2. Lisää lopuksi paprikasuikaleet ja maissi. Mausta ja tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä. Sekoita joukkoon silputtua persiljaa ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.