Vapun banaanikakku

Vapun banaanikakku

Mehevä kakku sopii loistavasti arkeen ja juhlaan.  Banaanikakku maistuu jokaiselle ja on loistava vaihtoehto, etenkin jos kaipaat jotain uutta tarjottavaa tai herkuteltavaa.

dlsokeria
100gvoita
2munaa
3-4kypsää banaania
1tlvaniljasokeria
ripaus suolaa
1tlkanelia
1tlsoodaa
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
1dlpiimää, ranskankermaa, kermaviiliä tai kermaa

Valmistusohje

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Muussaa banaanit ja lisää voi-muna-sokeri-seokseen. Lisää jauhoja ja piimää vuorotellen. Sekoita taikinaksi. Paista uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan. Kokeile tulitikulla kakun kypsyyttä. Työnnä tikku kakkuun ja kun siihen ei jää taikinaa, kakku on valmis.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Minkä kokoiseen vuokaan tämä ohje on?
1,5- 2 litran vuokaan. terv. Kuluttajaneuvonta