Vadelma-Valkosuklaapiirakka

Vadelma-Valkosuklaapiirakka

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllynParas Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
200gmaustettua rahkaa
200gvadelmia
130gvalkosuklaata
2munaa

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita sulanut taikina pyöreään piirakkavuokaan ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahka ja puolet vadelmista. Lämmitä vesihauteessa n. 30g valkosuklaata ja lisää se rahkaan ja vadelmaan. Lisää kaksi kananmunaa ja sekoita kunnolla. Levitä seos vuokaan ja ripottele loput vadelmat päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 20-30 min. Ripottele lopuksi valkosuklaarouhetta jäähtyneen piirakan päälle.

Resepti:
Aurora, Valeria, Himi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)