Vadelmasydämet

Vadelmasydämet
1pktMyllyn Paras Vaaleaa Piparitaikinaa (500 g)
Täyte:
200gvadelmamarmeladia tai muuta kiinteää marmeladia
Viimeistelyyn:
2tltomusokeria

Valmistusohje

Sulata ja kauli taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paina muoteilla piparkakkuja ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille lastan avulla.

Paista uunissa 200 asteessa 5–7 minuuttia. Paistoaika riippuu piparien koosta ja paksuudesta. Seuraa piparien paistumista sillä ne palavat helposti. Jäähdytä.

Täytä piparkakut marmeladilla ja laita kaksi vastakkain. Anna täytettyjen piparkakkujen tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Viimeistele piparkakut siivilöidyllä tomusokerilla juuri ennen tarjoilua. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)