Tässä uunifetapasta-resepti on mukailtuna resepti kahdella eri tomaatilla.

Ohjeeseen on käytetty kirsikkatomaattien lisäksi makua antamaan aurinkokuivattuja tomaatteja.

Tuore basilika ja rouhittu parmesaanijuusto kruunaavat tämän trendipastan.

Ainekset 5-6:lle annosta

1
dl
oliiviöljyä
400
g
fetaa
1
punainen chili
400
g
kirsikkatomaatteja
200
g
aurinkokuivattuja tomaatteja
½–1
dl
tuoretta timjamia
1
tl
rouhittua mustapippuria
Pasta:
Lisäksi:
parmesaanijuustoa
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä. Murusta feta vuokaan. Lisää hienonnettu chili, puolitetut kirsikkatomaatit, viipaloidut aurinkokuivatut tomaatit sekä timjami. Rouhaise päälle mustapippuria ja valuta päälle loppu öljy.
  2. Paista tomaatti-fetavuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Vaihda uuni grillivastukselle ja nosta vuoka ylemmälle tasolle. Jatka paistamista n. 10 minuuttia, kunnes pinta saa paahtunutta väriä.
  5. Valuta spagetit ja sekoita ne vuokaan. Tarjoa ruoka parmesaanijuuston ja basilikasilpun kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.