Ainekset 3-4:lle annosta

3-4
kypsää broilerin rintaleikettä
1
punainen paprika
1
purjo
1
prk
herkkusieniviipaleita
1
prk
parsaa
tomaattipyreetä
4
dl
kermaa
1
tl
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
cayenne pippuria
Lisäksi:
salaattia
patonkia

Ohje

  1. Ruskista purjo, paprika, sienet ja parsa. Lisää ne uunivuokaan kerman, tomaattipyreen ja mausteiden kanssa. Lisää broilerit pieninä siivuina ja laita uuniin 200 ˚C:een 35 minuutiksi.

  2. Tarjoile riisin, salaatin ja patongin kera. Ja eikun herkuttelemaan!

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Jenni Jaakkola, Turku

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.