Tonnikalapizzat

Tonnikalapizzat
20 min, josta valmisteluaika 10 min

Kauraisesta pizzapohjasta valmistat neljä herkullista pientä pizzaa kerralla. 

Kokeile täytteenä tonnikalaa, sipulia, minitomaatteja, paprikaa ja juustoa!

Mikäli haluat pizzoihin oikein rapean pohjan, käytä paistaessa kiviarinaa.

4 kpl
1pktMyllyn Paras Kaurainen pizzapohja (4 x 110 g)
dlvalmista pizzakastiketta
2-3dljuustoraastetta
1prktonnikalaa (185 g)
1-2sipulia
6-10kirsikkatomaattia
1suippopaprika
pizzamaustetta
Pinnalle:
rucolan lehtiä

Valmistusohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Kauli sulaneita levyjä suuremmiksi, mikäli haluat pizzoihin ohuemman pohjan. 

  2. Laita kiviarina 250-asteiseen uuniin kuumenemaan.

  3. Levitä pohjille pizzakastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä päälle tonnikala. Leikkaa kuorittu sipuli renkaiksi, viipaloi kirsikkatomaatit sekä suippopaprikat. Levitä täytteet juustoraasteen päälle.

  4. Ripottele lopuksi pinnalle pizzamaustetta ja paista pizzoja kiviarinalla 250 asteessa n. 10 min. Viimeistele rucolalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)