Kauraisesta pizzapohjasta valmistat neljä herkullista pientä pizzaa kerralla. 

Kokeile täytteenä tonnikalaa, sipulia, minitomaatteja, paprikaa ja juustoa!

Mikäli haluat pizzoihin oikein rapean pohjan, käytä paistaessa kiviarinaa.

Ainekset 4:lle annosta

dl
valmista pizzakastiketta
2-3
dl
juustoraastetta
1
prk
tonnikalaa (185 g)
1-2
sipulia
6-10
kirsikkatomaattia
1
suippopaprika
pizzamaustetta
Pinnalle:
rucolan lehtiä

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Kauli sulaneita levyjä suuremmiksi, mikäli haluat pizzoihin ohuemman pohjan. 

  2. Laita kiviarina 250-asteiseen uuniin kuumenemaan.

  3. Levitä pohjille pizzakastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä päälle tonnikala. Leikkaa kuorittu sipuli renkaiksi, viipaloi kirsikkatomaatit sekä suippopaprikat. Levitä täytteet juustoraasteen päälle.

  4. Ripottele lopuksi pinnalle pizzamaustetta ja paista pizzoja kiviarinalla 250 asteessa n. 10 min. Viimeistele rucolalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.