Pepperonipizzat

Pepperonipizzat
30 min, josta valmisteluaika 10 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Kauraiset pizzataikinapohjat, jotka löydät kauppojen pakastealtaista.

Välipalakokoiset pizzapohjat ovat käteviä valmistaa ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan.

Lopputulos on pannupizzan kaltainen ja lempeän makuinen.

Pakkauksessa on neljä pizzapohjaa.

4 kpl
1pktMyllyn Paras Kaurainen pizzapohja (4 x 110 g)
2-3dlPaholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa
n. 200gmozzarellaraastetta
100gpepperoni-makkaraa
n. 10kirsikka- tai miniluumutomaattia

Valmistusohje

  1. Ota Kauraiset pizzapohjat sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.

  3. Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.

  4. Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.

  5. Kypsennä 225–250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)