Myllyn Paras on tuonut markkinoille Kauraiset pizzataikinapohjat, jotka löydät kauppojen pakastealtaista.

Välipalakokoiset pizzapohjat ovat käteviä valmistaa ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan.

Lopputulos on pannupizzan kaltainen ja lempeän makuinen.

Pakkauksessa on neljä pizzapohjaa.

Ainekset 4 kpl annosta

2-3
dl
Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa
n. 200
g
mozzarellaraastetta
100
g
pepperoni-makkaraa
n. 10
kirsikka- tai miniluumutomaattia

Ohje

  1. Ota Kauraiset pizzapohjat sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.

  3. Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.

  4. Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.

  5. Kypsennä 225–250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Resepti:
Hellapoliisi

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.