Pepperonipizzat

30 min, josta valmisteluaika 10 min
Myllyn Paras on tuonut markkinoille Kauraiset pizzataikinapohjat, jotka löydät kauppojen pakastealtaista.
Välipalakokoiset pizzapohjat ovat käteviä valmistaa ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan.
Lopputulos on pannupizzan kaltainen ja lempeän makuinen.
Pakkauksessa on neljä pizzapohjaa.
4 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Kaurainen pizzapohja (4 x 110 g) |
2-3 | dl | Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa |
n. 200 | g | mozzarellaraastetta |
100 | g | pepperoni-makkaraa |
n. 10 | kirsikka- tai miniluumutomaattia |
Valmistusohje
-
Ota Kauraiset pizzapohjat sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.
-
Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.
-
Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.
-
Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.
-
Kypsennä 225–250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Kommentoi reseptiä