Tomaatti-Pastakeitto

Myllyn Paras
4:lle
1sipuli
5valkosipulinkynttä
2rklöljyä
1prktomaattimurskaa
5dlvettä
1kasvisliemikuutio
½tlpaprikajauhetta
½tlsuolaa
2tlsokeria
2dlkeitettyä Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
2dlmaitoa

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää loput aineet maitoa ja pastaa lukuun ottamatta. Keitä hiljalleen 30 minuuttia. Lisää maito ja keitetty pasta ja kuumenna ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Hopsu-Neuvonen, Kaisa Härmälä, Mikko Kuivalainen: Penninvenyttäjän keittokirja, hyvää kotiruokaa edullisesti, Marttaliitto ry

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tämä keitto vie kielenkin mennessään!!! Siis ihan älyttömän hyvää. Itse laitan valkosipulia ja sipulia enemmän, sillä meidän perhe tykkää niistä valtavasti. Kokeilkaa ja nauttikaa, se kannattaa!!!!
Keitto oli loistavaa! Paprikajauheen lisäksi laitoin myös basilikaa sekaan ja maku senkun parantui! Kattilallisen keittoa tein ja parin tunnin sisällä se kaikki humpsahti kurkusta alas.. namm namm..