Ainekset 4:lle annosta

1
pkt
fileepekonia (120 g)
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
sipuli hienonnettuna
1
paprika pieninä kuutioina
½
pieni chilipalko hienonnettuna
2
tlk
kuorittuja tomaatteja (400 g)
1
tl
sokeria
1
tl
suolaa
2
tl
rouhittua mustapippuria
½
dl
hienonnettua, tuoretta basilikaa
Lisäksi:
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Tee kastike pastan kypsyessä. Hienonna pekoni pieniksi kuutioiksi ja kypsennä sitä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit, paprikakuutiot sekä hienonnettu chili. Kuullota muutama minuutti.

  2. Kaada pannulle kuoritut tomaatit sekä mausteet. Hauduta keskilämmöllä noin 10 min. Mausta kastike tuoreella basilikalla juuri ennen tarjoilua. Yhdistä keitetty pasta sekä kastike. Tarjoile parmesaanijuustoraasteen kera.

VINKKI: Mikäli haluat kuitupitoista ruokaa, käytä reseptiin Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.