Täytetyt ohukaiset

Myllyn Paras
noin 10 kpl
5dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2munaa
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
tai Sämpyläjauhoseosta
1rklöljyä
1tlsuolaa
Täyte:
200gpakastekasvissuikaleita tai herne-maissi-paprikasekoitusta
200gjuustoraastetta

Valmistusohje

Sekoita taikinan ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota
vähintään puoli tuntia. Kaada taikinaa kuumalle pannulle, jossa on rasvaa.
Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Laita täytettä kypsän ohukaisen sisään
rullaten, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta hetki 225-asteisen
uunin keskitasolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Terve. Reseptinne ja tarjoiluehdotuksenne ovat todella hienoja. Haimme täytetyistä ohukaisista sellaista versiota, mitä meille tarjottiin Sansibartin snorklausretkellä välipalaksi. Luultavasti täytteenä oli vain pilkottua sipulia tuorejuuston? kera. Makeampana vaihtoehtona saimme herkutella kypsien mangoviipaleiden täytteisillä ohukaisilla. Voisin kuvitella, että tällaiset hyvin yksinkertaiset vaihtoehdot kiinnostaa arkipäivän herkuttelijoita.
HYVÄ RESEPTI:)
Kannattaa kokeilla jauhelihaa, sieniä, kanaa jne. :)
Jees Hyvää