Ainekset 10:lle annosta

4
munaa
dl
sokeria
½
tl
leivinjauhetta
Täyte:
n.2
dl
puolukka- tai marjasurvosta
2
banaania
1
tlk
säilykepersikoita
(rahkakermaseosta)
Koristeeksi:
hedelmäpaloja
2
dl
hedelmämehua
1
dl
hyytelösokeria
(sokeroitua kermavaahtoa)
Leivitykseen:

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää vaahtoon. Kaada taikina voideltuun tattarihiutaleilla leivitettyyn kakkuvuokaan.

  2. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 25 min. Kumoa lämpimänä. Anna jäähtyä. Leikkaa kakku halki kolmeksi kerrokseksi.

  3. Kostuta kakkulevyt hyvin persikkatölkin liemellä. Levitä päälle marjasurvosta ja runsaasti hedelmäpaloja. (Mikäli kakun ei tarvitse olla maidoton, voit käyttää väliin lisäksi rahkakermaseosta).

  4. Koristele kauniisti hedelmäpaloilla ja kaada mehusta ja hyytelösokerista tehty hyytelöliemi päälle kiilteeksi. (Mikäli kakun ei tarvitse olla maidoton, voit käyttää kakun reunoihin kermavaahtoa).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.