Tattarivohvelit suolaisin lisukkein

Myllyn Paras
noin 10 kpl
½lmaitoa
1pskuivahiivaa (11 g)
4dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1tlsuolaa
100gvoisulaa
3kananmunan valkuaista

Valmistusohje

Sekoita kuivahiiva 2 dl:aan tattarijauhoja ja sekoita
hiivajauhoseos maitoon. Anna taikinajuuren olla huoneenlämmössä 6-9 tuntia.
Sekoita juureen loput tattarijauhot, suola, voisula ja kovaksi vaahdoksi
vatkatut valkuaiset.

Paista taikinasta vohveleita ja nauti heti kuumina
esim. mädin, smetanan, suolakurkkukuutioiden, sienisalaatin, sipulisen
tuorejuuston tai puolukkasurvoksenkanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

maistuu!!!! keliaatikoillekin
ihanan herkullisia kaikki ylistivät ja halusivat tietää mistä olen saanut reseptin