Joulutortun täyte voi olla muutakin kuin luumumarmeladia. Taittele tortut minikokoon ja tarjoile käteviä pienikokoisia torttuja, joissa on vähemmän taikinaa, mutta enemmän täytettä.

Voit lisätä minitorttuihin myös mansikkahilloa ja yllättää ystävät kesäisillä mauilla.

 

Ainekset 40 kpl annosta

Täyte:
1
dl
luumumarmeladia
1
dl
mansikkahilloa

Ohje

  1. Jaa jokainen taikinalevy puoliksi ja se vielä neljään osaa eli saat yhdestä levystä 8 minineliötä! Leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa puoleen väliin kuten joulutorttuja tehdessä. Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistele sakarat kiinni yhteen keskelle kostutetuin sormin.
  2. Laita jokaisen tortun keskelle n. 1 tl täytettä.  Voitele halutessasi tortut kananmunalla ennen paistoa. Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 5-10 min.
Resepti:
Lantmännen Unibake, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.