Suppilovahvero Cannellonit

Suppilovahvero Cannellonit

Cannellonit vaativat niiden täyttämisen vaivan, mutta kun sen oppii, niin se käy melko nopeasti, esim. veitsen kärjellä, pikkulusikalla tai pursottaen. Sieniksi sopivat muutkin kuin suppilovahverot. Mikäli et pidä sienistä, tee täyte vaikka porkkanasta ja paprikasta tai punajuuresta ja sinihomejuustosta. Terveysmessuilla 2011 tämän teki Ulla-Maija Paavilainen.

4:lle
1pktMyllyn Paras Cannelloneja (250 g)
Suppilovahvero-täyte:
1lsuppilovahveroita
1-2rklvoita
1sipuli
3-4valkosipulinkynttä
200gkantarellituorejuustoa (2 rasiaa)
1rklsieni- tai riistafondia
1-2rklpunaista pestoa
½tlmustapippuria
1rklkirveliä
1rkloreganoa
Päälle:
dlkolmen juuston kermaa (1 tlk)
1tlktomaattimurskaa (valkosipulilla, 400 g)
100gparmesaanilastuja

Valmistusohje

Valmista täyte. Paista sieniä ja sipulisilppua hetki pannulla voissa. Lisää tuorejuusto ja mausta mieleiseksi. Työnnä täyte cannelloni-putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado 1-2 kerrokseksi laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele parmesaanilastut. Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20 - 30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa. Herkullista tarjottavaa hyvän viinin ja ystävien kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Suppilovahveroille on aina käyttöä.
Näyttää ja kuulostaa hyvälle. Enempi laittaisin ehkä valkosipulia.
Näyttää monimutkaiselta reseptiltä.
Kyllä kaikille maistui tämä sieniherkku mökillä syystöiden välipalaksi.