• Cannellonit vaativat niiden täyttämisen vaivan, mutta kun sen oppii, niin se käy melko nopeasti, esim. veitsen kärjellä, pikkulusikalla tai pursottaen.
  • Sieniksi sopivat muutkin kuin suppilovahverot.
  • Mikäli et pidä sienistä, tee täyte vaikka porkkanasta ja paprikasta tai punajuuresta ja sinihomejuustosta.
  • Terveysmessuilla 2011 tämän teki Ulla-Maija Paavilainen.

Ainekset 4:lle annosta

Suppilovahvero-täyte:
1
l
suppilovahveroita
1-2
rkl
voita
1
sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
200
g
kantarellituorejuustoa (2 rasiaa)
1
rkl
sieni- tai riistafondia
1-2
rkl
punaista pestoa
½
tl
mustapippuria
1
rkl
kirveliä
1
rkl
oreganoa
Päälle:
dl
kolmen juuston kermaa (1 tlk)
1
tlk
tomaattimurskaa (valkosipulilla, 400 g)
100
g
parmesaanilastuja

Ohje

  1. Valmista täyte. Paista sieniä ja sipulisilppua hetki pannulla voissa. Lisää tuorejuusto ja mausta mieleiseksi.

  2. Työnnä täyte cannelloni-putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado 1-2 kerrokseksi laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele parmesaanilastut.

  3. Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20 - 30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa. Herkullista tarjottavaa hyvän viinin ja ystävien kera.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.