Paprikat Sienipastalla

Paprikat Sienipastalla

Tummalla makaronilla saat ruokaisan täytteen paprikoille. Poimi paprikoiden täytteeksi metsästä sieniä, joista pidät. Paprikoiden koko vaikuttaa siihen, montako annosta syntyy.

4:lle (2 puolikasta/hlö)
4kplpaprikoita
Täyte:
n.3dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
2sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa)
1-1½lpuhdistettuja sieniä
1rskevytkantarellituorejuustoa (100 g)
200gkevytfetaa (n. 3-7%) tai salaattijuustoa kuutioina
½tlviherpippuria
½tlmineraalisuolaa
Pinnalle:
parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista pannulla sipulit ja sienet. Lisää joukkoon keitetyt makaronit, tuorejuusto, fetakuutiot ja mausteet. Käytä täytteen kuorina paprikoita, halkaise ne pitkittäin, poista siemenet niin, että kuoret pysyvät ehjinä kuppeina. Asettele paprikat reunalliseen, uuninkestävään vuokaan ja jaa täyte niiden sisään. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min.

VINKKI: Kokeile paprikoiden tilalle kesäkurpitsaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)