• Tummalla makaronilla saat ruokaisamman täytteen paprikoille.
  • Poimi paprikoiden täytteeksi metsästä sieniä, joista pidät.
  • Paprikoiden koko vaikuttaa siihen, montako annosta syntyy.

Ainekset 4:lle (2 puolikasta/hlö) annosta

4
kpl
paprikoita
Täyte:
2
sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa)
1-1½
l
puhdistettuja sieniä
1
rs
kevytkantarellituorejuustoa (100 g)
200
g
kevytfetaa (n. 3-7%) tai salaattijuustoa kuutioina
½
tl
viherpippuria
½
tl
mineraalisuolaa
Pinnalle:
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista pannulla sipulit ja sienet. Lisää joukkoon keitetyt makaronit, tuorejuusto, fetakuutiot ja mausteet. Käytä täytteen kuorina paprikoita, halkaise ne pitkittäin, poista siemenet niin, että kuoret pysyvät ehjinä kuppeina.

  2. Asettele paprikat reunalliseen, uuninkestävään vuokaan ja jaa täyte niiden sisään. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min.

VINKKI: Kokeile paprikoiden tilalle kesäkurpitsaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.