Suolaiset letut tsatsiki-katkaraputäytteellä

Suolaiset letut tsatsiki-katkaraputäytteellä
noin 8 lettua
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
5dlvettä
Katkaraputsatsiki:
1kurkku
3valkosipulinkynttä
1prkruokajogurttia (200 g)
1tlsitruunapippuria
1rklhienonnettua, tuoretta oreganoa
200gkatkarapuja

Valmistusohje

Vatkaa lettujauhot veden kanssa tasaiseksi taikinaksi.
Paista miedolla lämmöllä pieniä tai isoja lettuja.

Valmista tsatsiki. Raasta
kurkku ohuiksi suikaleiksi. Laita suikaleet siivilään ja puristele ylimääräinen
vesi huolellisesti pois. Sekoita kurkkusuikaleet ruokajogurtin joukkoon. Mausta
valkosipulilla, sitruunapippurilla ja oreganolla. Lisää joukkoon katkaravut.

Tarjoile tsatsiki lettujen kanssa. Se sopii myös leivän
päälle tai osaksi kesäistä noutopöytää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)