Ainekset noin 8 lettua annosta

6
dl
vettä
Katkaraputsatsiki:
1
kurkku
3
valkosipulinkynttä
1
prk
ruokajogurttia (200 g)
1
tl
sitruunapippuria
1
rkl
hienonnettua, tuoretta oreganoa
200
g
katkarapuja

Ohje

  1. Vatkaa lettujauhot veden kanssa tasaiseksi taikinaksi. Paista miedolla lämmöllä pieniä tai isoja lettuja.

  2. Valmista tsatsiki. Raasta kurkku ohuiksi suikaleiksi. Laita suikaleet siivilään ja puristele ylimääräinen vesi huolellisesti pois. Sekoita kurkkusuikaleet ruokajogurtin joukkoon. Mausta valkosipulilla, sitruunapippurilla ja oreganolla. Lisää joukkoon katkaravut.

  3. Tarjoile tsatsiki lettujen kanssa.

Tsatsiki sopii myös leivän päälle tai osaksi kesäistä noutopöytää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.