Ainekset 1 pyöreä piirakka, halkaisija 24-26 cm annosta

Kinkkutäyte:
200
g
saunapalvikinkkua
1
purjo
1
rkl
oliiviöljyä
2
munaa
1
dl
kermaa
50
g
Mozzarella-juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
Kasvistäyte:
100
g
vuohenjuustoa
200
g
aurinkokuivattuja tomaatteja
1
punasipuli ohuina siivuina
1
rku
basilikaa
2
munaa
1
dl
kermaa
50
g
raastettua parmesanjuustoa

Ohje

  1. Kauli taikina kahden SAGA Leivinpaperin välissä ohueksi levyksi ja nosta se vuokaan (halkaisija 24–26 cm) paperin avulla siten, että paperi jää vuoan suojaksi. Laita pohja hetkeksi kylmään. Esikypsennä pohjaa 200°C uunissa noin 10 minuuttia ja valmista sillä aikaa haluamasi täyte.

  2. Kinkkutäyte: Hienonna purjo ja kinkku. Paista niitä hetki oliiviöljyssä pannulla. Voit myös käyttää SAGA Leivinpaperia pannun suojana ja paistaa paperin päällä ilman öljyä. Lisää purjo ja kinkku esikypsennetyn pohjan päälle. Vispaa munien rakenne rikki, lisää kerma ja juustoraaste sekä mausteet ja sekoita. Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180°C uunissa noin 20 minuuttia.

  3. Kasvistäyte: Lisää murennettu vuohenjuusto, aurinkokuivattujen tomaattien palaset, sipulin siivut sekä hienonnettua basilikaa piirakkapohjan päälle. Vispaa munien rakenne rikki ja lisää kerma sekä juustoraaste sekaan. Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180°C uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti:
SAGA

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.