Suolainen piiras kinkku- tai kasvistäytteellä

Suolainen piiras kinkku- tai kasvistäytteellä
1 pyöreä piirakka, halkaisija 24-26 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380 g)
Kinkkutäyte:
200gsaunapalvikinkkua
1purjo
1rkloliiviöljyä
2munaa
1dlkermaa
50gMozzarella-juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
Kasvistäyte:
100gvuohenjuustoa
200gaurinkokuivattuja tomaatteja
1punasipuli ohuina siivuina
1rkubasilikaa
2munaa
1dlkermaa
50graastettua parmesanjuustoa

Valmistusohje

Kauli taikina kahden SAGA Leivinpaperin välissä ohueksi levyksi ja nosta se vuokaan (halkaisija 24–26 cm) paperin avulla siten, että paperi jää vuoan suojaksi. Laita pohja hetkeksi kylmään. Esikypsennä pohjaa 200°C uunissa noin 10 minuuttia ja valmista sillä aikaa haluamasi täyte.

Kinkkutäyte:
Hienonna purjo ja kinkku. Paista niitä hetki oliiviöljyssä pannulla. Voit myös käyttää SAGA Leivinpaperia pannun suojana ja paistaa paperin päällä ilman öljyä.

Lisää purjo ja kinkku esikypsennetyn pohjan päälle. Vispaa munien rakenne rikki, lisää kerma ja juustoraaste sekä mausteet ja sekoita.

Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180°C uunissa noin 20 minuuttia.

Kasvistäyte:
Lisää murennettu vuohenjuusto, aurinkokuivattujen tomaattien palaset, sipulin siivut sekä hienonnettua basilikaa piirakkapohjan päälle.

Vispaa munien rakenne rikki ja lisää kerma sekä juustoraaste sekaan.

Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180°C uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti:
SAGA

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)