Suklaatortun voi valmistaa myös mikroaaltouunissa!
Saat nopeasti ja kätevästi suklaista herkkua syötäväksi.
Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija n. 26 cm annosta
Ohje
-
Sekoita kaakaojauhe ½ dl sokeria ja sekoita siihen maito ja kahvi. Kuumenna seos mikroaaltouunissa ja jäähdytä se.
-
Vatkaa pehmeä rasva ja ¾ dl sokeria vaahdoksi, lisää muna vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri vehnäjauhoihin ja siivilöi vaahtoon. Sekoita taikinaan lopuksi jäähtynyt kaakaokahvi.
-
Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan. Paista torttua mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) 5-6 min (jos uuni kypsentää epätasaisesti, kääntele torttua uunissa muutaman kerran paiston aikana).
-
Sulata rasva kuorrutetta varten. Sekoita kuorrutteen aineet ja levitä kuorrute lämpimän kypsän tortun päälle. Ripottele pintaan mantelilastuja tai kookoshiutaleita.
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
Ajatella, miten ihanaa voi valmistaa jopa mikrossa!
Onnistui erinomaisesti ja oli suussa sulava.
Se oli muuten ihan jees!
Maukas kakku!