Suklaatäytekakku suklaataikinaan

Suklaatäytekakku suklaataikinaan
halkaisija n. 18 cm
Suklaapohjat:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
Kostutus:
n.1dlraikasta hedelmätuoremehua
Täyte 1. väliin:
½tlkmangososetta (vauvanruokaa)
200gmangorahkaa
1mango
Täyte 2. väliin:
½tlkmangososetta (vauvanruokaa)
2dlkuohukermaa
1rklsokeria
1tlvaniljasokeria
50gsuklaata rouheena
1dlcashewpähkinöitä
2-3persimonia (tai 1 banaani)
Päälle:
täytteen 2. kermaseosta
n.1dlmango- ja persimonikuutioita
2-3palaa rouhittua suklaata
(1ananaskirsikka)

Valmistusohje

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan huoneenlämmössä.  Jaa taikina 3 osaan ja kauli ohuiksi pyöreiksi levyiksi (halkaisija 18 cm). Kypsennä pohjia 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 minuuttia. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä pohjat. Kokoa kakku tarjoiluastiaan. Kostuta levyt sitä mukaa, kun kokoat levyt kakkuun. Levitä ensimmäisen kostutetun kakkulevyn päälle puolet mangososetölkistä ja sen päälle tölkillinen mango- tms. rahkaa ja reilu puolet mangosta. Säästä loppu mango kakun päälle. Laita päälle toinen levy, kostuta. Levitä päälle loput mangososetölkistä. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää suklaarouhetta ja karkeaksi rouhittuja pähkinöitä. Levitä puolet seoksesta toiseen väliin. Pilko päälle persimonia tai banaania. Laita päälle kolmas levy, kostuta. Levitä päälle loppu kermaseos. Koristele kauniisti hedelmillä ja suklaarouheella. Halutessasi laita ananaskirsikka kruunuksi keskelle kakkua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)