Suikaleliha-ohratto

Suikaleliha-ohratto

Ohrasta saat maittavaa ja edullista ruokaa. Esikypsytetyt Ohrasuurimot kypsyvät noin puolessa tunnissa eli ohraruoan valmistus ei kestä juuri risoton valmistusta pidempään. Tähän reseptiin sopivat erilaiset lihat: nauta, sika, broileri tai kalkkuna. Suikaleliha-ohratto on oiva pataruoka viikonlopuksi!

6-8:lle
1-2rklöljyä
n.400gpaistisuikaleita (nauta, sika, broileri tai kalkkuna)
2-3sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita)
4-6valkosipulinkynttä
3dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
tai Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
n.1½lvettä
2liha- tai kanaliemikuutiota
½-1tljauhettua maustepippuria
1tlsuolaa
200gporkkanoita viipaleina
200gparsakaalin kukintoja
persiljaa

Valmistusohje

Kuumenna öljy padassa. Ruskista siinä paistisuikaleet ja sipulisilppu. Lisää hienonnettu valkosipuli, ohrasuurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20-30 min. Lisää kypsentämisen puolivälissä ohuet porkkanaviipaleet ja pilkottu parsakaali pataan tai mikäli käytät pakastettuja porkkanaviipaleita ja parsakaalin paloja, lisää ne pataan noin 5 min ennen padan valmistumista. Mausta ja koristele persiljalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)