Ainekset 6-8:lle annosta

1-2
rkl
öljyä
n.400
g
paistisuikaleita
1
purjosipuli (n. 200 g)
4-6
valkosipulinkynttä
dl
rikottuja ohrasuurimoita (esikypsytettyjä)
1
l
vettä
2
lihaliemikuutiota tai lihafondia
½-1
tl
jauhettua mustapippuria
1
tl
yrttisuolaa
200
g
minipakasteporkkanoita
rosmariinia

Ohje

  1. Kuumenna öljy padassa. Ruskista siinä paistisuikaleet ja purjosipulirenkaat. Lisää hienonnettu valkosipuli, ohrasuurimot, vesi ja mausteet.
  2. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 15 min. Lisää pakasteporkkanat ja anna kiehahtaa ja jatka kypsennystä vielä n. 5 min, kunnes neste imeytyy suurimoihin. Mausta.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.