Liha-kasvisohratto

Liha-kasvisohratto
6-8:lle
1-2rklöljyä
n.400gpaistisuikaleita
1purjosipuli (n. 200 g)
4-6valkosipulinkynttä
dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
1lvettä
2lihaliemikuutiota tai lihafondia
½-1tljauhettua mustapippuria
1tlyrttisuolaa
200gminipakasteporkkanoita
rosmariinia

Valmistusohje

Kuumenna öljy padassa. Ruskista siinä paistisuikaleet ja purjosipulirenkaat. Lisää hienonnettu valkosipuli, ohrasuurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 15 min. Lisää pakasteporkkanat ja anna kiehahtaa ja jatka kypsennystä vielä n. 5 min, kunnes neste imeytyy suurimoihin. Mausta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tein ohjeen mukaan muutoin, mutta raastoin raakaa porkkanaa ja laitoin sen heti ohran jälkeen. Erinomaista oli niinkin!
Suosittelen tätä! Erinomainen ja helppo. Meidän perheen pienetkin söivät innolla "risottoa". Olen vaihtanut riisin täysin ohraan - kotimaisuus ja terveellisyys syistä! Viidestä lapsesta yksi ei syö, jos kerron, että kyseessä on ohra - ihmeen nirso tapaus näin isossa perheessä. Mutta ohra lisäkkeenäkin menee, kun sanon sen olevan riisiä :-)