Sitruunainen mannapuuro

Myllyn Paras
20 min, josta valmisteluaika 10 min
2-3:lle
½sitruunan raastettu kuori
5dlmaitoa
¾dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
2rklrouhittua mantelia
2-3rklsokeria

Valmistusohje

  1. Pese sitruuna hyvin ja raasta puolikkaan sitruunan keltainen kuoriosa. Kuumenna maito paksupohjaisessa kattilassa. Kun maito alkaa juuri kiehua, ripottele joukkoon mannasuurimot hyvin sekoittaen vispilällä.

  2. Lisää mantelirouhe ja sitruunan kuori ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä 8-10 minuuttia. Sekoita välillä pohjaa myöten, ettei puuro tartu pohjaan ja ettei puurosta tule kokkareista.

  3. Nosta kattila liedeltä ja makeuta sokerilla. Jaa puuro annoskulhoihin ja anna jäähtyä. Tarjoa puuro huoneenlämpöisenä tai kylmänä.

Resepti:
Ohje kirjasta; Laurence ja Gilles Laurendon: Samettisia makuja kermasta, maidosta, rahkasta ja jogurtista, kustantaja WSOY, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella onnistunut hyvä resepti, pidän mannasta ja sitruuna eräs lempi hedelmä minulle. Sitruunasta teen eriversioita ruuissa ja tämä ilahdutti , että mannasuurimoista ja sitruunasta saa todella hyvää. Aion myös kokeilla miten saa vispi sitruunamannapuuroa sellaista kuin puolukkapuuro <3 <3 =) =) Kiitos hyvästä ohjeesta <3 =) Pirkko Turtiainen