Sinihomejuustoinen pastakastike

Myllyn Paras
2-4:lle
3-4dl
dlkermaa tai ruokacremeä
100gsinihomejuustoa
2-5valkosipulinkynttä
tlmustapippuria
persiljaa

Valmistusohje

Laita makaronit kiehuvaan veteen ja anna niiden
kypsyä pakkauksen ohjeen mukainen aika. 

Valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna teflonkattilassa
kerma, lisää sinihomejuusto murusina, purista valkosipulin kynnet sekaan ja
lisää mausteet. Anna kiehua hetki. 

Voit tarjoilla kastikkeen erikseen tai sekoittaa sen kypsän
valutetun pastan sekaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tulee tosi hyvää, kun lisää vielä palvikinkkua kermakastikkeeseen.
Jos tästä haluaa vielä maistuvampaa, niin lisää kinkkusuikaleita ja murskattuja viherpippureita oman maun mukana.. NAM NAM