Ainekset 6:lle annosta

2
rkl
oliiviöljyä
200
g
silakkafileitä
1
sipuli
nippu tilliä
n.½
tl
suolaa
mustapippuria
n.½
dl
smetanaa
romainesalaattia
kirjolohenmätiä
sitruunaa
tilliä
mustapippuria

Ohje

  1. Laita runsaasti vettä kiehumaan laakeaan kattilaan. Mausta suolalla. Aseta ehjät cannellonit kiehuvaan veteen. Keitä al denteksi (6 min) ja nosta ne jäähtymään reikäkauhalla kylmään veteen, jossa on hieman oliiviöljyä. 
  2. Nyppäise silakkafileet nahattomiksi ja leikkaa pieneksi silpuksi. Silppua sipuli ja tilliä ja sekoita silakkahakkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää smetana. Sekoita tahnamaiseksi ja täytä cannellonit tahnalla.
  3. Aseta cannelloneja salaatinlehtien päälle ja koristele kirjolohenmädillä, sitruunalla ja tillillä. Rouhaise viime silauksena päälle hiukan mustapippuria.
Resepti:
Sami Garam

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.