Sienipasta

Sienipasta
3:lle
1pkt pekonia
15cmpurjosipulia
200gkantarelleja, suppilovahveroita, torvisieniä tai muita sieniä
150gkesäkurpitsaa (½)
1tlmustapippuria myllystä
2dl(mustapippuri)kermaa
2-3rklsilputtua tuoretta kirveliä tai persiljaa
n.200gMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
(juustoraastetta)

Valmistusohje

Viipaloi pekoni ja purjosipuli. Laita ne paistumaan pannulle. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin halki ja leikkaa edelleen suikaleiksi ja puhdista sienet. Lisää ne pannuun. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta mustapippurilla ja lisää kermaa tai mustapippurikermaa nesteeksi. Anna kiehahtaa ja ripottele sekaan kirveli tai persilja. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike kuuman, valutetun pasta päälle ja tarjoa halutessa lisäksi juustoraastetta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)