Ainekset 3:lle annosta

1
pkt pekonia
15
cm
purjosipulia
200
g
kantarelleja, suppilovahveroita, torvisieniä tai muita sieniä
150
g
kesäkurpitsaa (½)
1
tl
mustapippuria myllystä
2
dl
(mustapippuri)kermaa
2-3
rkl
silputtua tuoretta kirveliä tai persiljaa
(juustoraastetta)

Ohje

  1. Viipaloi pekoni ja purjosipuli. Laita ne paistumaan pannulle. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin halki ja leikkaa edelleen suikaleiksi ja puhdista sienet. Lisää ne pannuun. Jatka paistamista hetken aikaa.

  2. Mausta mustapippurilla ja lisää kermaa tai mustapippurikermaa nesteeksi. Anna kiehahtaa ja ripottele sekaan kirveli tai persilja.

  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike kuuman, valutetun pasta päälle ja tarjoa halutessa lisäksi juustoraastetta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.