Fusillia sieni-jauhelihakastikkeen kanssa

Myllyn Paras
3-4:lle
250-300g
tai Täysjyvä Fusilli Makaronia
Kastike:
200gherkkusieniä
1sipuli
1-3valkosipulinkynttä
1rklrypsiöljyä
300gvähärasvaista jauhelihaa
1tlktomaattimurskaa
vähän vettä
suolaa
mustapippuria myllystä
persiljaa

Valmistusohje

Viipaloi tai puolita herkkusienet ja paista niitä hetken
aikaa omassa liemessään. Kaada sienet lautaselle odottamaan. Lisää pannulle öljy
ja silputut sipulit ja kuullota pehmeiksi. Lisää jauheliha murusina ja paista.
Kaada joukkoon tomaattimurska ja vähän vettä.

Mausta ja lisää sienet heti tai vasta vähän ennen
tarjoilua. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia. Keitä pasta ja tarjoa
kastikkeen kera. Ennen pastaa tai sen jälkeen maistuu raikas vihreä salaatti
porkkanaraasteella höystettynä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)