Ainekset 3-4:lle annosta

Kastike:
250
g
herkkusieniä
1
iso sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
rkl
rypsiöljyä
400
g
vähärasvaista jauhelihaa
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
vähän vettä
suolaa
mustapippuria myllystä
persiljaa

Ohje

  1. Viipaloi tai puolita herkkusienet ja paista niitä hetken aikaa omassa liemessään. Kaada sienet lautaselle odottamaan. Silppua sipulit. Lisää pannulle öljy ja silputut sipulit, kuullota pehmeiksi.

  2. Lisää jauheliha murusina ja paista. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vähän vettä. Mausta ja lisää sienet heti tai vasta vähän ennen tarjoilua. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

  3. Keitä pasta erikseen ja tarjoa kastikkeen kera. Ennen pastaa tai sen jälkeen maistuu raikas vihreä salaatti porkkanaraasteella höystettynä.

VINKKI! Kokeile myös toista suosittua, herkkusienillä ja soijakastikkeella höystettyä jauhelihakastikettamme

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.