Savuporo-ruispiiraset

Savuporo-ruispiiraset
35 min, josta valmisteluaika 20 min
noin 14 kpl pikkupiiraita
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura piirakkataikinaa (380 g)
Täyte:
200gsavuporoleikkelettä ohuina suikaleina
2-3dlsipulia varsineen (tai 1 purjosipuli)
200gvoimakkaanmakuista juustoraastetta
2munaa
1tlkkermaviiliä tms. (n. 2 dl)
1tlkirveliä ja yrttisuolaa
½tlmustapippurirouhetta

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset. Jaa taikinalevy noin 14 osaan riippuen vuokien koosta.

Vuoraa aina yhdellä taikinapalalla yksi muffinivuoka (folio-, silikoni- tai vastaava). Kaada täyte syvennykseen.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)