Pienet kinkkupiiraset

Pienet kinkkupiiraset
16 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinaa (500 g)
Täyte:
200gsavukinkkua suikaleina
200gjuustoraastetta
3munaa
1tlksmetanaa (n. 1,2 dl)
1rklpersiljaa
½-1tlpaprikajauhetta
hienonnettua mustapippuria

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan 45 minuuttia ennen käyttöä. Sekoita täytteen aineet keskenään. Käytä pikkupiiraisiin mieluiten silikoni-, folio- tai alumiinimuotteja tai 2 paperista muffinssivuokaa päällekkäin. Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi, näin saat 16 piiraspohjaa. Levitä taikinapalanen pikkumuotin pohjaan ja reunoille. Täytä kinkkuseoksella. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (14)

Hei, olisiko sinulla kasvisversiota näistä pienistä kinkkupiirasista? Vai toimiiko sama resepti noilla ainesmäärillä esim. parsakaalin tms. kanssa?
Kinkun voi korvata täytteessä haluamillaan kasviksilla. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nämähän voi varmaan pakastaa (jos leivon viikkoa ennen juhlia), voiko?
Piiraat voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Aivan ihania piiraita. Emmental -juuston sijaan käytin tavallista kermajuustoa sekä kevyitä kinkkusuikaleita. Ja todella maukkaita tuli!
Todella hyvää! Vielä parempi, jos tekee pohjan itse ja tekee isoon vuokaan. Kannattaa kokeilla, NAM!
Olen tehnyt monesti joko pikku piirasia tai sitte ison.. Aina olen kiitosta saanut...
noista tulee tosi hyviä!! kokeilin ja sain paljon kehuja=)
tosi hyviä ja helppoja tehdä
voiko piirakan tehdä isompaan kakkuvuokaan? riittääkö täyte?

Pages