Ainekset 10-16 kpl annosta

Täyte:
200
g
savukinkkua suikaleina
200
g
juustoraastetta
3
munaa
1
tlk
smetanaa (n. 1,2 dl)
1
rkl
persiljaa
½-1
tl
paprikajauhetta
hienonnettua mustapippuria

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan 45 minuuttia ennen käyttöä. Käytä pikkupiiraisiin mieluiten silikoni-, folio- tai alumiinimuotteja tai 2 paperista muffinivuokaa päällekkäin.

  2. Sekoita täytteen aineet keskenään.

  3. Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi, näin saat 10-16 piiraspohjaa riippuen kumpaa lehtitaikinaa käytät.

  4. Levitä taikinapalanen pikkumuotin pohjaan ja reunoille. Täytä kinkkuseoksella. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.