Sattumia sosekeitossa

Myllyn Paras
4:lle
½-1purjo
1rklrypsiöljyä
5-6perunaa
n.8dlkasvislientä kuutiosta tai fondista
2dlpakasteherneitä
2dlkeltaista tai punaista paprikaa kuutioina
1-2dl
(½-1dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvavalmistetta tai raejuustoa)
mustapippuria myllystä
½-1ruukkua ruohosipulia

Valmistusohje

Halkaise ja huuhdo purjo hyvin ja viipaloi se. Paloittele
kuoritut perunat. Kuullota purjoa hetken aikaa öljyssä kasarissa, lisää perunat
ja kasvisliemi. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää
joukkoon loput aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta ja tarkista maku. Lisää
ruohosipuli keittoon juuri ennen ruokailua. Keiton seuraksi maistuu ruisleipä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)